Dorpsstraat 12, 6562 AB Groesbeek
+31243975043
info@decomm.nl

Onze dranken

Be our Guest

Comm genieten van onze uitgebreide drankkaart van zowel non-alcoholische als alcoholische dranken. Van Coca Cola (Light), Lipton Ice Tea etc. tot aan diverse sappen zoals sinaasappelsap en tomatensap.

Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan diverse bieren. Het huisbier is Warsteiner, met het Reinheitsgebot vanuit Duitsland. Uit dezelfde brouwerij komt ook het König Ludwig Weissbier vandaan, die wij tevens standaard op de tap hebben staan. Voor de liefhebbers van rosébier hebben we Wittekerke Rosé op de tap.

Ben je een liefhebber van speciaal biertjes? Houd de Wisseltap in de gaten: door het jaar heen zullen hier verschillende bieren de revue passeren. Denk hierbij aan onder andere La Chouffe en verschillende bockbieren. Benieuwd welk bier er momenteel op de Wisseltap staat, neem dan een kijkje in het café. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van verschillende speciaal bieren in de fles, zoals Westmalle Triple, Duvel en Leffe Bruin of Blond.

Wil je liever iets sterkers? Uiteraard hebben we ook sterke dranken zoals Malibu, Bacardi Carta Blanca/Razz/Lemon, Jameson, Southern Comfort en nog veel meer. Bekijk de CommShotjes-kaart voor de lekkerste shotjes of vraag het aan De Comm-Crew.

Met regelmaat houden we leuke acties. De actuele acties zijn terug te vinden op De Comm-deur achter de bar.

Wees welComm!