Dorpsstraat 12, 6562 AB Groesbeek
+31243975043
info@decomm.nl

Wie zijn wij

Be our Guest

Café Bar De Comm is van origine een gezellig bruin café, dat zich gevestigd heeft midden in het levendige centrum van Groesbeek. Doordeweeks en in het weekend bent u van harte welComm om een van onze vele biertjes te nuttigen zowel in het café als buiten op terras, indien het weer hiervoor geschikt is. Ons huisbier op de tap is ‘Warsteiner’. Daarnaast hebben we rosébier ‘Wittekerke’ en ‘König Ludwig Weissbier’ op de tap staan. Ook maken we gebruik van een zogenaamde ‘Wisseltap’: om de paar weken, afhankelijk van hoe snel het desbetreffende bier geconsumeerd wordt, staat er een ander soort bier op de tap. Bieren zoals La Chouffe, Safe Bier en Texels hebben de revue al gepasseerd. Voor meer informatie over de wisseltap, houdt zeker onze website in de gaten. Naast tapbier hebben we ook diverse bieren op de fles staan.
Bent u niet zo’n bierliefhebber?
Geen zorgen, we hebben uiteraard diverse (niet-)alcholische dranken in ons assortiment.

Naast de rustige en gezellige sfeer van Café Bar De Comm, zijn de vrijdag- en zaterdagavonden vaak een stuk minder ‘rustig’. Avonden met onze vaste Comm DJ’s zorgen voor een echt feestje voor voornamelijk de jongeren in Groesbeek. Ook worden er regelmatig themafeesten gehouden. Voor meer informatie, bekijk de website of onze Facebookpagina.

Zoals u merkt, is Café Bar De Comm voor jong en oud. Uiteraard is het mogelijk om uw feestje bij ons te houden: neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op onze ‘Agenda’ staan vele activiteiten die gehouden worden in en rondom De Comm. Bekijk ook de foto’s om een impressie te krijgen van alle gezellige momenten. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en updates? Dan sturen wij onze nieuwsbrief graag naar u toe.

Tot ziens bij Café Bar De Comm!